Företag & grupper

För friskare företag

Hur ser det ut på er arbetsplats? Finns det ömma nackar, stela ryggar, huvudvärk? Kanske är det många som besväras av stress, högt blodtryck, sömnproblem? MediYoga är ett mjuk men kraftfull metod för självläkning som lämpar sig både som friskvård och rehabilitering. det är också en utmärkt metod för stresshantering.
MediYoga har bevisad effekt mot stress och ohälsa och används i dag inom svensk sjukvård. Alla kan vara med, om du har värk eller är stel så går det bra att sitta på stol och göra övningarna. Allt anpassas efter din egen förmåga och dina behov. Du blir inte svettig under passet och du behöver inga speciella kläder. Jag kommer till er arbetsplats regelbundet om ni vill, eller vid enstaka tillfällen. Ni kan också komma till min lokal i centrala Sundsvall om det passar er bättre.

Jag erbjuder också företagsmassage och olika föreläsningar, t.ex. om stress eller kost.

Varmt välkommen att höra av er för en offert.

AntiStressCafé

Anima Hälsofokus välkomnar dig som är chef eller ledare till ett AntiStressCafé.
För dig som vill veta mer om den onda och goda stressen och vad den gör med oss. Om hur du kan ta ansvar för din egen och dina medarbetares stress och skapa ett skönare arbetsliv.
Allt fler blir sjuka av stress och vägen tillbaka kan vara lång. Hur ser det ut på er arbetsplats? Har ni verktyg att hantera stressen innan sjukskrivning är ett faktum?
Nu får du tillfälle att ladda batterierna, koppla av en stund och samtidigt få viktig kunskap och inspiration till hur du kan tänka kring stress. Minskad stress ger ökad livskvalitet och bättre trivsel både på arbetsplatsen och i privatlivet.

Detta erbjuds du:
Stress på gott och ont - en föreläsning som ger viktig kunskap kring stress.
Vad är stress egentligen? Vad händer i kroppen, och hur påverkas vi av stress?
Vad kan vi göra för att minska stressen i vardagen, och förebygga att den gör oss sjuka?

Verktyg för balans i kropp och själ - enkla, effektiva övningar och tekniker som hjälper dig att sänka stressnivån och släppa på spänningar i kroppen.
Metoder som fungerar och bara tar några minuter av din tid.

Varmt välkommen till en inspirerande eftermiddag!

Nästa AntiStressCafé

Torsdag 26 maj kl. 15.00-17.30
Anima Hälsofokus, Ö Långgatan 34, Sundsvall
Din investering är 650 kr + moms, faktureras. Fika ingår.
Anmälan senast 20 maj till ak@animahalsofokus.se eller 070-6738440.