Glastonbury 2021 ”INSTÄLLT pga Covid”

Glastonbury Tor

Yogaresa till Glastonbury- jordens hjärtchakra ”INSTÄLLT pga Covid”

Följ med oss till denna magiska plats på en helande inre och yttre resa
10-14 augusti 2021.
Vi yogar, mediterar, vandrar och besöker stadens mytomspunna kraftplatser.

Glastonbury är en plats på jorden som med sina kraftfulla energier hjälper människor att öppna sina hjärtan. Här kan du ge dig själv andrum, tid att sakta ner och lyssna inåt, låta själen komma till ro.

Låt dig fyllas av energin från denna kraftplats, koppla upp ditt hjärta mot Moder jord och drick vattnet direkt från helande källor. Egen tid för vila och reflektion finns varje dag, kanske du också vill besöka några av stadens små butiker med kristaller, rökelser, örter och annat spännande.

Glastonbury ligger i Somerset, England. Här korsas jordens leylinjer på flera platser och bildar energipunkter. Leylinjerna kan liknas vid jordens meridiansystem och platserna där de korsar varandra vibrerar av kraft och energi.
Sägnerna kring Glastonbury är många och sammankopplar området med Kung Arthur, Joseph av Arimathea, Jesus och Maria Magdalena. Det sägs också att det var just här som Avalon en gång låg.

På förmiddagarna har vi yoga, meditation, djupavslappning och mantrasång i Avalonrummet, en underbar och vacker lokal som drivs av Gudinnetemplet.
Vi gör kraftfulla men mjuka yogapass och djupgående meditationer varje dag som skapar balans och medvetenhet. Du kommer att få kunskap om chakrasystemet och olika verktyg för att på egen hand skapa balans i ditt energisystem.
Du får också prova på att lägga änglakort, aktivera healing till dig själv och andra, intuitionsövningar m.m.

Eftermiddagarna ägnar vi till att besöka stadens fantastiska kraftplatser. Vi guidar och berättar om historia, sägner och myter kring platserna samt vägleder i meditationer och ceremonier.
Glastonbury är en liten stad så vi färdas till fots och en eftermiddag går vi Breathwalk i någon av stadens sköna, gröna utkanter.
Att njuta av sound healing på Gudinnetemplet står också i programmet för veckan, liksom picknick och kvällsmeditation uppe på Glastonbury Thor.

Några av de platser som vi kommer att besöka och berätta om är Glastonbury Tor, röda källan, Chalice Well, vita källan och Glastonbury Abbey.

Glastonbury Tor är kullen med St Michaels torn, fylld av sägner och med magnifik utsikt. Här sägs det att kontakten mellan himmel och jord hjälper oss lättare kunna lyssna inåt. En plats för insikt och ro, att ladda kraft och komma i kontakt med din själ.

Kraften från The Tor mynnar ut i två heliga källor, Chalice Well med röda källan som ligger inbäddad i en fantastisk trädgård. Bada fötterna, meditera och drick av det helande vattnet. Sägnen säger att dess röda färg kommer från den heliga graalen som sägs ligga begravd här. Vi tillbringar några timmar i trädgårdens helande och unika atmosfär.

Ett stenkast härifrån finns den vita källan. Här kan du låta det helande vattnet rena dig genom att bada eller dricka vattnet.

Glastonbury Abbey är idag ruinerna efter en av Englands mäktigaste kyrkor från 1300-talet och legenden säger att det är här som Kung Arthur och hans Guinevere ligger begravda.
På området finns Lady Chapel, en mycket kraftfull plats med starka energier som resonerar med vårt hjärtchakra.

Vi planerar också en guidad tur till Avebury för dig som vill. Då åker vi med minibuss och guide till den näst största stencirkeln i området. Till skillnad mot Stonehenge kan vi här vandra fritt bland stenarna, röra vid dem och uppleva deras magiska energi.

 

Detta ingår

Förmiddagarna i Avalonrummet med yoga, meditation och andra övningar.
Vandring och guidning till Glastonburys kraftplatser där vi berättar om platsernas historia, sägner och myter samt vägleder i meditationer och ceremonier.

Entréavgifter till Chalice Well, Glastonbury Abbey och sound healing på Gudinnetemlet.

Kursavgiften är 4444 kr. Hälften betalas vid anmälan (anmälningsavgift) resten senast 40 dagar före resan.
Anmälningsavgiften återbetalas endast om resan blir inställd av oss arrangörer.

Kostnad för resa, mat och boende tillkommer. Glastonbury är fullt av mysiga B&B och vi kommer att tipsa om några ställen. Närmsta flygplats är Bristol, därifrån kan du åka buss eller taxi till Glastonbury. Du kan också välja att flyga till London och resa med buss därifrån. Boka inte flyg och boende förrän du har fått en bekräftelse av oss.

Lunch äter vi ute på stan och på kvällen väljer du själv var du vill äta. Kanske handlar du på någon matbutik och gör en picknick, eller väljer någon mysig restaurang.

Kostnad för resan till Avebury tillkommer också för dig som vill följa med dit.

Vi som vägleder dig under veckan är Anna-Karin Hedback, yogaterapeut och änglakortstolkare med förkärlek för mantrasång och Jonny Pålsson, healer och yogalärare med hjärtat i fokus.

Vi är ett par som besökte Glastonbury första gången 2017, vi återvände 2019 och vet att vi kommer tillbaka många gånger. Båda älskar vi stadens energi och fascineras av dess sägner och myter.

Tillsammans med dig vill vi skapa en fantastisk resa, så om jordens hjärtchakra kallar på dig är du varmt välkommen med din anmälan.

Jonny & Anna-Karin

 

Information och anmälan

Mer information, frågor eller anmälan:
jonny@animahalsofokus.se , 070-328 67 83
ak@animahalsofokus.se , 070-673 84 40