Kurser & Schema

Så här ser schemat ut för våren 2018

Tisdagar
13.30-14.45 MediYoga för alla
17.00-18.15 MediYoga fortsättning
19.00-20.15 MediYoga för alla

Onsdagar:
10.30-12.00 MediYoga fortsättning
17.00-18.15 MIMY (MediYoga & mindfulness)
19.00-20.30 MediYoga rygg

Prova på-pass:
Tisdag 23 januari kl. 18.00
Onsdag 24 januari kl. 18.00
Tisdag 30 januari kl. 18.00

Prova på-passen är för dig som inte har provat MediYoga tidigare och vill känna dig för innan du anmäler dig till kursen.
Det är alltid föranmälan till dessa pass då antalet platser är begränsat.
Passen är gratis och du kan endast anmäla dig till ett tillfälle.
Anmälan till ak@animahalsofokus.se eller 070-6738440. Uppge namn och telefon till den person som ska delta.

Kursbeskrivning

MediYoga rygg:
Vi gör mjuka men kraftfulla yogapass för rygg, axlar och nacke. Passar för nybörjare och fortsättare.
Du behöver inte ha ryggbesvär för att vara med, en smidigare, rörligare kropp och en sänkt nivå av stress är positivt för alla.
Passen innehåller avslappning, andningsövningar, enkla och mjuka fysiska övningar, vila och meditation. Alla övningar anpassas efter egen förmåga och kan utföras på stol eller på yogamatta.

MediYoga för alla:
Grunden i MediYoga, en kurs som passar nybörjare, men även dig som varit med tidigare och tycker att detta är en lagom nivå att träna på.
Här går vi igenom startpaket 1, 2 och 3 som även används inom svensk sjukvård. Passen innehåller avslappning, andningsövningar, enkla och mjuka fysiska övningar, vila och meditation. Alla övningar anpassas efter egen förmåga och går att utföra på matta eller på stol.

MediYoga fortsättning:
För dig som har varit med tidigare och vill gå vidare. Vi gör MedYogapass som är lite mer fysiskt utmanande än i nybörjarkursen, men fortfarande lugn och mjuk yoga som vi anpassar efter egen förmåga. Övningarna går att utföra på stol eller på matta.

MIMY (fortsättningskurs):
För dig som har varit med tidigare, MIMY är en kombination av Mindfulness och MediYoga. Passen består av yoga och meditation, men även ett förhållningssätt i vardagen och kombineras med reflektioner och vardagsövningar kring viktiga attityder som bl.a. acceptans, tillit, släppa taget och tålamod.

Information om anmälan och priser

Vårens yogakurser startar 6-7 februari. Kursavgiften är 1960 kr för 14 tillfällen.
Du anmäler dig genom att maila: ak@animahalsofokus.se eller ring 070 - 673 84 40.
Uppge namn, adress, e-post och telenr i din anmälan.
När du fått en bekräftelse av mig betalar du in anmälningsavgiften på 500 kr till BG 5530-8001. Resterande kursavgift betalas närmare kursstart.
Om du anmäler dig senare än två veckor före kursstart behöver du inte betala in anmälningsavgiften. Då betalas hela kursavgiften på en gång.

Avbokningregler:
Du kan avboka din anmälan fram till två veckor före kursstart, vid senare avbokning debiteras hela kursavgiften.
Anmälningsavgiften återbetalas inte. Även om du inte har betalat in anmälningsavgiften så kommer 500 kr att debiteras vid ev. avbokning.

I alla kursavgifter ingår kursmaterial i digital form. Sköna yogamattor i ull samt filtar och sittkuddar finns här, så du behöver inte köpa egen matta.

Varmt välkommen med din anmälan, tveka inte att höra av dig om du har frågor.