Kostrådgivning

Är det läge att förbättra dina matvanor?

Kostrådgivningen syftar till att ge kunskap om ett balanserat förhållningssätt till dagens alla måltider. Utifrån din nuvarande situation skapar vi en målsättning som är möjlig att genomföra. Detta ger ett mer balanserat liv och en energinivå som räcker hela dagen. Du får råd till förändring och matrecept för att komma i gång. Vi träffas vid två tillfällen med ca 3-4 veckors mellanrum.

Mat i balans – Vikt i balans

Passar dig som vill ha en bestående förändring av vikten och accepterar att det tar längre tid. Du vill förändra sitt levnadssätt och göra en sund och frisk livsstilsförändring som gör att du orkar mer och mår bättre. Du vill laga nyttig mat, upptäcka nya livsmedel och njuta av livets goda.

Vad ingår?

Nu kan du delta i en viktbalanseringsgrupp där du får inspiration och kunskap att normalisera din vikt utan att banta.

Mat i balans – Vikt i balans innebär 1) att du äter nyttigt med bra näringsvärde, tre huvudmål och två mellanmål varje dag. 2) att du inte äter måltidsersättningar eller andra dietformer. Du äter riktig mat med lång mättnadstid. 3) att veckomenyerna ger inspiration till nytänkande i köket och du får upptäcka nya spännande smaker. 4) att 30 minuters daglig motion i form av raska promenader håller förbränningen i gång.

Information om nästa tillfälle

Mat i balans – Vikt i balanskurs, anmäl gärna ditt intresse.
Vi ses vid 10 tillfällen, ca 1-1,5 timme varje gång. Investering: 2500 kr inkl. material.
Anmälan via mail: ak@animahalsofokus.se eller tel. 070 – 673 84 40.