Hypnos och NLP

Hypnos och NLP – Neuro-Lingvistisk Programmering
Vill du få kontroll över dina tankar, känslor och beteenden?
Vill du skapa din framtid?
Vill du kommunicera bättre?
Vill du få bättre relationer?

Förändring i positiv riktning

NLP – Neuro Lingvistisk Programmering – är en av de metoder som ger bäst resultat när det gäller förändring och personlig utveckling.
Som namnet antyder handlar det om att använda sig av hjärnan (neuro) och språket (lingvistik) för att påverka sin framtid i positiv riktning.

* Fobier.
* Tala inför publik
* Självförtroende
* Sömnproblem
* Styra sin vilja, uppmärksamhet, fokus och skapar bra planering för att uppnå sina mål.
* Släppa ett negativt sinnestillstånd en ”ältande loop” eller
nedstämdhet.
* Stoppar negativa tankar och känslor.
* Ändra ett beteende som inte fungerar längre
* Byta ut övertygelser och föreställningar som är begränsande

När man kombinerar hypnos med NLP-teknikerna har man ett fantastiskt verktyg som gör hypnos terapi ännu mer effektivare, en väldigt bra och en snabb metod till att nå excellens och välbefinnande…

NLP står för neuro lingvistisk programmering och används inom, ledarskap, föräldraskap, personlig, relations och organisations-utveckling. Lanserad i början av 1970-talet av Richard Bandler och John Grinder, båda intresserade av hur den mänskliga hjärnan kodar och bearbetar information.
Ur detta arbete kom det massor av olika tekniker för att hjälpa människor att hitta mer harmoni och skapa mer framgång i olika områden. En förståelse för hur vi kommunicerar med varandra på både ett medvetet och omedvetet sätt.

Det finns hundratals exempel på hur NLP-tekniker visar på enkelheten i att, på kort tid neutralisera en specifik fobi, såsom rädsla för katter, spindlar, sprutor, höjder, hissar, flygplan o.s.v.

I kombination med hypnos når vi en optimal möjlighet att verkligen göra positiva förändringar på ett snabbt och effektivt sätt. Hypnos i sig är endast ett ”verktyg” för att enkelt kunna utföra vissa övningar. Men tillståndet hypnos som är ett avslappnat tillstånd där vi kan ha starkt fokus och uppmärksamhet på en dominerande ide, hjälper till att befästa en ny ide och föra en person snabbare mot sitt mål. Det har visat sig att man kan förändra tillstånd, känslor, tankar och slutligen beteenden långt mycket snabbare än vad man känt till tidigare, med denna metod.

När det kommer till negativa känslor som stress, rädslor, panik, vrede och ångest m.m. är denna metod outstanding, den är mycket enkel, snabb, ofarlig och effektiv.

Jag är medlem i International Hypnotists Guild

Vill någon veta mer och har frågor eller boka en tid kan du göra det på telefon eller mail:

Jonny Pålsson
070-328 67 83
jonny@animahalsofokus.se

Certifierad NLP Practitoner via society of NLP
Certifierad i “Basic Hypnosis” via International Hypnotists Guild