Klienter berättar

Ett stort tack Jonny!

Tack för att du har givit mig livet och låst upp mig själv.
Jag älskar personen jag är idag och jag är evigt
tacksam av din hjälp!
jag ville bara säga det TACK! ❤
2023-05-02 /Anneli

Min första hypnos terapi! ”Reflektion”

Idag gjorde jag reklam för er då vi på jobbcoachningsmöte talade om psykisk ohälsa som arbetssökande…
Jag rekommenderade varmt hypnosterapin för jag har lagt märke till att nu en vecka efteråt har jag inte haft någon ångest utan endast obehagskänslor 2 ggr men inget mera så det verkar funka ❤
2023-02-02// E-L S

Fantastiskt resultat!

Jonny är mycket duktig och sympatisk.

Han löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Blev mentalt trött ett par dagar,
men sedan mådde jag mycket bättre.
Det er otroligt vad dessa energier som han skickar genom kroppen kan förbättra hälsan.

2022-10-12 /Jennie A.

Tiden läker alla sår

”Tiden läker alla sår” sägs det. Men svårigheten tycker jag är att veta vad som man egentligen behöver läka.  Eftersom orsaken oftast ligger i det undermedvetna och inte där vårt medvetna tror det ska läkas. Tack Jonny för idag och för hjälpen att få läka på riktigt och på djupet. Känner mig redan starkare och tryggare.

2021-08-01

Sonia

Hej Jonny!

Jag har under många, många år lidit av höjdskräck vilket har begränsat mig mycket. Aldrig varit på vinden i vårt hus mm. Provade hypnos för första gången, var inte alls skrämmande utan riktigt behagligt. Dagen efter gick jag, ENSAM, upp i Norra Bergets utsiktstorn!! Helt otroligt! Ingen hjärtklappning, inget illamående. Kändes helt otroligt!
Det funkar!!

2021-07-26
//Ann Lindqvist

Hej Jonny!

Jag vill ge lite feedback på behandlingen i förrgår.
Jag har mått väldigt bra, och allt känns lite lättare. Det känns precis som att något lyfts från mina axlar. Jag blev väldigt trött efteråt och har faktiskt kunnat vila en del. Det känns som om jag fortfarande håller på att processa det som hände..
Det ska bli så spännande att bygga vidare på mitt nya jag; hon som vet vad hon vill och kan stå upp för det och sätta gränser 🤗
Behandlingen var väldigt kraftig och jag blev lite överraskad av att jag storbölade hela tiden.. trodde mycket av det där redan var bearbetat.
Du är fantastiskt bra på det du gör och det kändes så tryggt med dig.
Ett fint möte.
Jag är så glad att jag hittade dig!
Tusen tack! ✨🙏🏻❤️

Med Vänliga Hälsningar

2023-07-12 / Sylvia

Rekomenderar verkligen Jonny

Jan L.
Till Jonny Pålsson
Kan verkligen rekommendera denna
terapiform. Jonny gör ett lysande jobb!

Min första hypnos terapi!

Jag har just kommit hem från min första hypnosterapi och det var verkligen en annorlunda upplevelse och jag har aldrig haft så starka reaktioner vilket är väldigt positivt för det behövde jag verkligen!!!
Vill ni prova något som verkligen kan fungera för att må bättre så gör en investering i er själva och ta chansen!!!! Jag är så glad att jag vågade investera i mitt mående och att jag tog chansen!! Tack snälla och duktiga Jonny för denna stund och jag kände mig verkligen trygg i ditt sällskap!!
Ha en trevlig helg allihopa ❤
2023-01-26 // E-L S

Tusen tack Jonny!

”Jag kan starkt rekommendera hypnossession hos Jonny! Det går inte att beskriva med ord vad jag fick uppleva och dom svaren jag fick som jag så länge sökt. Ingen psykolog har tidigare kunnat erbjudit mig detta! Värt varenda krona ❤
2022-04-22/Simon

Reflektion

Reflektion: idag känner jag mina muskler o min kropp bättre. Senaste månaderna har jag liksom inte kunnat sitta rak o jag har alltid varit rak. Idag är tillomed den energin tillbaka som liksom senaste åren hållit mig stark o frisk o den är nu tydlig!

Andas även djupa andetag o d va ungefär 8 månader sen ja drog hela vägen ner pga massa sot i min aura/eneri jag inte förstått.

Och jag känner ett extra lugn.

Ville bara notera d
2021-08-03 /Sonia

Feedback!

Jag kände mig trygg med Jonny från början till slut. Han var väldigt lugn som person och förklarade bra innan vi satte igång.

Hela upplevelsen jag var med om är lite svår att sätta ord på. Det var väldigt fascinerande hur kroppen reagerade och hur lätt och nästan upprymd jag kände mig när allt var klart fast att jag hade upplevt otroligt jobbiga minnen som kom till mig.

Efter så kändes allt så självklart, att det som kom upp var orsaken till mina problem. Men utan Jonnys hjälp hade jag aldrig kommit på det och gjort den kopplingen. Det känns som jag fick mer förståelse för de problem jag haft och varför jag haft dem, vilket gör att det blir lättare att släppa taget och må bättre.

Hälsningar Jenny