Klienter berättar

Tusen tack Jonny!

”Jag kan starkt rekommendera hypnossession hos Jonny! Det går inte att beskriva med ord vad jag fick uppleva och dom svaren jag fick som jag så länge sökt. Ingen psykolog har tidigare kunnat erbjudit mig detta! Värt varenda krona ❤
2022-04-22/Simon

Hej Jonny!

Jag har under många, många år lidit av höjdskräck vilket har begränsat mig mycket. Aldrig varit på vinden i vårt hus mm. Provade hypnos för första gången, var inte alls skrämmande utan riktigt behagligt. Dagen efter gick jag, ENSAM, upp i Norra Bergets utsiktstorn!! Helt otroligt! Ingen hjärtklappning, inget illamående. Kändes helt otroligt!
Det funkar!!

2021-07-26
//Ann Lindqvist

Feedback!

Jag kände mig trygg med Jonny från början till slut. Han var väldigt lugn som person och förklarade bra innan vi satte igång.

Hela upplevelsen jag var med om är lite svår att sätta ord på. Det var väldigt fascinerande hur kroppen reagerade och hur lätt och nästan upprymd jag kände mig när allt var klart fast att jag hade upplevt otroligt jobbiga minnen som kom till mig.

Efter så kändes allt så självklart, att det som kom upp var orsaken till mina problem. Men utan Jonnys hjälp hade jag aldrig kommit på det och gjort den kopplingen. Det känns som jag fick mer förståelse för de problem jag haft och varför jag haft dem, vilket gör att det blir lättare att släppa taget och må bättre.

Hälsningar Jenny

Tiden läker alla sår

”Tiden läker alla sår” sägs det. Men svårigheten tycker jag är att veta vad som man egentligen behöver läka.  Eftersom orsaken oftast ligger i det undermedvetna och inte där vårt medvetna tror det ska läkas. Tack Jonny för idag och för hjälpen att få läka på riktigt och på djupet. Känner mig redan starkare och tryggare.

2021-08-01

Sonia

Reflektion

Reflektion: idag känner jag mina muskler o min kropp bättre. Senaste månaderna har jag liksom inte kunnat sitta rak o jag har alltid varit rak. Idag är tillomed den energin tillbaka som liksom senaste åren hållit mig stark o frisk o den är nu tydlig!

Andas även djupa andetag o d va ungefär 8 månader sen ja drog hela vägen ner pga massa sot i min aura/eneri jag inte förstått.

Och jag känner ett extra lugn.

Ville bara notera d
2021-08-03 /Sonia